Slovensko Hrvatski Deutsch English

Analizatorji Abaxis

logotipabaxis

Dandanes si življenja brez moderne tehnologije pravzaprav sploh ne znamo več predstavljati. Znanost je s svojim neznanskim napredkom omogočila, da nam elektronske naprave olajšajo veliko večino opravil doma in na delovnem mestu. Še posebej pomemben je tehnološki napredek na področju medicine, saj omogoča reševanje življenj tako ljudi kot živali. Kljub temu, da veterinarska medicina navadno stopa kakšen korak za humano medicino pa je nadvse pomembno, da so sodobne ambulante opremljene z analizatorji, ki so neobhodna podpora in pomoč pri zanesljivi diagnostiki in pravilni terapiji.

Pri podjetju FELIVET vam ponujamo krvne analizatorje ameriškega proizvajalca Abaxis. V skupini VetScan so biokemijski, hematološki in plinski analizator. Glede na enostavno uporabo s hitrimi rezultati, minimalnimi potrebnimi količinami vzorcev, zaradi uporabe nativne krvi in zanesljivosti dobljenih rezultatov ter cenovno ugodnih preiskav lahko proizvajalci brez pomisleka trdijo, da so s svojimi proizvodi med vodilnimi v svetu proizvodov za veterinarsko ambulantno diagnostiko.

Kljub velikemu uspehu se pri Abaxisu neprestano trudijo za neprekinjeno nadgrajevanje in izboljševanje svoje ponudbe. Pred kratkim so svojo ponudbo razširili s hitrimi diagnostičnimi testi za ambulantno uporabo, s katerimi lahko kar v svoji ambulanti preverite vaš sum na parvovirozo, giardiozo, boreliozo ali Dirofilario immitis pri pacientu.

Ob vsej poplavi „in-house“ diagnostičnih pripomočkov pa se še prevečkrat zavemo dejstva, da vseh potrebnih testov zmeraj ni moč opraviti v nekaj minutah v lastni ambulanti. Da bi odpravlili tudi to težavo, se je ustanovil prvi Abaxis veterinarski referenčni laboratorij (AVRL – Abaxis Vetrinary Reference Laboratory) v ameriški zvezni državi Kansas. Ko bo mogoče, je v planu širitev laboratorijske ponudbe tudi na evropski prostor.

Abaxis pa ni dejaven le na področju diagnostike in laboratorijskih preiskav, temveč tudi omogoča stalno izobraževanje. Ena veja izobraževalne dejavnosti je lastna publikacijo, ki izide nekajkrat letno v tiskani in digitalni obliki. V angleškem jeziku nudi vpogled v zanimive klinične primere, prispevke iz naravnih parkov po vsem svetu, koristne nasvete za veterinarje praktike ter namige o prihodnjih izobraževanjih, ki jih organizira Abaxis University. Abaxis University je s tem druga izobraževalna veja podjetja Abaxis, ki brezplačno nudi spletno permanentno izobraževanje za veterinarje in veterinarske tehnike. Webinarje lahko spremljate v živo ali naknadno ob željenem času. Kadarkoli in kjerkoli vam odgovarja.


Dodatne informacije:

  • Analizatorji in hitri testi: www.abaxis.com/veterinary
  • Spletna izdaja revije VetCom, videi in letaki in uporabne informacije: www.abaxis.com/veterinary/reference_center.html#vetcom
  • Abaxis Veterinary Reference Laboratory: www.abaxislabs.com
  • Abaxis University: www.abaxisuniversity.com
  • Copyright © 2017 Felivet d.o.o. | Designed by Free CSS Templates