Slovensko Hrvatski Deutsch English

O meni


Sem Nina Cizej, doktorica veterinarske medicine in ustanoviteljica podjetja FELIVET. Že od malih nog sem imela nadvse rada živali in sem na vprašanje, kaj želim postati ko odrastem, zmeraj vztrajno odgovarjala: „Veterinarka!“ Zastavljen cilj sem čez nekaj let tudi dosegla.

V času študija ter po njem sem imela priložnost pridobivati izkušnje tako s področja dela veterinarja praktika, kot tudi prodajalca farmacevtskih izdelkov in pripomočkov za veterinarsko medicino. Poznavanje obeh strani naše stroke je pripomoglo k odločitvi za ustanovitev novega podjetja, ki bo veterinarjem nudilo edino spletno strokovno revijo v materinem jeziku, sočasno pa bo omogočalo ponudnikom farmacevtskih izdelkov neprestano obveščanje svojih strank o novostih in izboljšavah njihovih proizvodov.

Zaradi prepričanja, da je dobra strokovna izobrazba in poznavanje novosti neprecenljiva osnova za dobro veterinarsko prakso, ki pa jo dandanes že skoraj neobhodno mora podpirati najsodobnejša in najzaneslivejša tehnologija v ambulanti, sem v tem smislu razširila tudi svoj obseg ponudbe za veterinarje.


Copyright © 2017 Felivet d.o.o. | Designed by Free CSS Templates