Slovensko Hrvatski Deutsch English

Neodvisna spletna revija za veterinarjeKljub dejstvu, da Slovenci živimo v majhni državi, moramo stremeti k svojemu razvoju in uporabi slovenskega jezika tudi na vseh strokovnih področjih. Večina ostalih strokovnih panog ima že leta svoje publikacije, zato se je kmalu porodila ideja o veterinarski strokovni reviji, saj je že skrajni čas, da tudi mi dobimo svojo strokovno publikacijo v slovenščini. Jeseni 2012 smo jo z odprtjem dostopa da spletne strani www.vet-magazin.si tudi dočakali.

V sodelovanju z avstrijskima Communitor Internetservice GmbH in Petcom Medien- und Dienstleistung GmbH se pri podjetju FELIVET trudim, da bi veterinarjem nudili zares strokovno publikacijo, kjer so načeloma vse objave v slovenskem jeziku. Publikacija Vet-Magazin.si na enem mestu nudi zbrane strokovne članke, novosti in zanimivosti s področja veterine, opise zanimivih kliničnih primerov, objave o novih izidih strokovne knjižne literature in revij, obvestila in podatke o prihodnjih kongresih in drugih izobraževanjih v Sloveniji in po svetu ter novosti iz farmacevtske industrije in podpornih dejavnostih z našega področja.

Za bralce je dostop do vsebin brezplačen, zmeraj pa ste dobrodošli veterinarji, študenti veterine in vsi ostali predstavniki strokovne javnosti. Trudimo se neprestano širiti bazo podatkov in vsebin, najbolj pa smo veseli podpore in sodelovanja lokalnih slovenskih strokovnjakov, ki so pripravljeni svoje znanje in izkušnje deliti s kolegi. Pri reviji Vet-Magazin smo namreč prepričani, da je deljenje izkušenj, znanja in medsebojna pomoč ter sodelovanje med posamezniki ključnega pomena za popoln razvoj in napredek vse veterinarske stroke v naši državici.

Vzemite si čas in obiščite našo neodvisno spletno revijo za veterinarje. Prepričana sem, da vam tako kot drugim bralcem ne bo žal ter se boste zmeraj pogosteje vračali! Pri Vet-Magazin.si bomo zmeraj veseli tudi vsake pobude za aktivno sodelovanje ter bomo zmeraj veseli vašega klica.

Želimo vam prijetno branje!

Ekipa Vet-Magazin.si


Kontakt

Copyright © 2017 Felivet d.o.o. | Designed by Free CSS Templates